Kaupunkien voitto -pamfletin julkistamistilaisuus 7.10.

Olen viime kuukausina kirjoittanut Osmo Soininvaaran kanssa EVAlle pamflettia Kaupunkien voitto. Julkistustilaisuus on avoin, mutta ilmoittautuminen pakollinen. Kopio virallisesta kutsusta alla.

KAUPUNKIEN VOITTO

Suurten kaupunkien kasvu tulee kiihtymään, Suomessa vielä enemmän kuin muualla. Suomen taloudellisen menestyksen kannalta keskeiset kasvavat elinkeinoalat viihtyvät parhaiten suurissa kaupungeissa.

Mitä rakennuspalikoita tarvitaan kaupunkien voittoon?

EVAlla on ilo kutsua Sinut EVA Pamfletin Kaupunkien voitto – Kuusi keinoa vapauttaa kaupunkien kasvu julkistustilaisuuteen

Keskiviikkona 7. lokakuuta klo 16 -17.30.
Paikka: Virgin Oil Co. (Kaivopiha, Mannerheimintie 5, Helsinki)

Pamfletin ovat EVAlle kirjoittaneet tietokirjailija, pitkän uran Vihreiden edustajana politiikassa tehnyt Osmo Soininvaara sekä Mikko Särelä, TkT, projektipäällikkö Aalto-yliopistolta.

Teoksen esittelyn jälkeen keskusteluun osallistuvat myös Keskustan eduskuntaryhmän puheenjohtaja Matti Vanhanen sekä Espoon kaupunginjohtaja Jukka Mäkelä.

Tilaisuus jatkuu viinitarjoilulla.
Lämpimästi tervetuloa!
Matti Apunen
Johtaja
EVA

Julkistustilaisuuteen ilmoittautumiset viimeistään maanantaina 5.10. klo 12:
http://www.eva.fi/kaupunkien-voitto-ilmo/

Lisätietoja: viestintäpäällikkö Henna Hopia,
henna.hopia@eva.fi, +358 45 601 8886

3 vastausta artikkeliin ”Kaupunkien voitto -pamfletin julkistamistilaisuus 7.10.

  1. Toivottavasti haastatte Kauppakamarin ja yrittäjäjärjestöt jotka suojelevat jo olemassa olevien markkina-asemaa estämällä asuinrakentamista keskustan tuntumaan (autoilu ennen asuntoja ja uusia helsinkiläisiä asiakkaita ja yrittäjiä). Yhtä lailla huolestuttavaa kaupungin ilmeen ja houkuttelevuuden kannalta on se, että arkkitehtuurissa karsitaan näyttävyys ja vähäisetkin uudet ideat (Tripla on 60-70-lukulaista berliiniä, mutta nyt uusissa havainnekuvissa siitäkin on alettu karsimaan kaikki se mikä teki siitä edes vähän kiinnostavan ja tulevaisuuteen katsovan.)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *