Kaupunkisuunnittelulautakunnan lista 14.4.2015

Olen tänään menossa kaupunkisuunnittelulautakuntaan. Tulee vähän kiireisesti, koska uusi työ Aallon Living+ platformin projektipäällikkönä on vienyt ajan tehokkaasti. Listan löytää täältä ja Elina Moision kommentit täältä.

Amos Andersenin taidemuseo on tulossa Lasipalatsiin. Paikka on erinomainen ja varmasti vetää väkeä erinomaisesti. Se tuo myös elämää ja liikettä Lasipalatsin ja vanhan linja-autoaseman väliseen tilaan. Samalla pitää varmistaa, että elämälle on tuossa aukiolla mahdollisuudet vielä museon rakentamisen jälkeen. Itse museo tulee Lasipalatsin ja aukion alle.

Aukiosta tulee autoton. Samalla pitää varmistaa se, että siitä tulee myös käveltävä, oleskeltava ja esteetön.

Screen Shot 2015-04-14 at 10.35.22

 

Asukaspysäköintijärjestelmä laajenee Lauttasaareen ja Munkkiniemeen. Muille kuin asukaspysäköintitunnuksen haltijoille sallitaan klo 8-20 välillä neljäksi tunniksi. Pysäköintitunnuksen kuukausimaksuksi esitetään alkuvaiheessa 9€ kuukaudessa.

Vartioharjussa nostetaan tontin tehokkuutta 0,2:sta 0,25:een.

Katajanokalla (Vyökatu 3) muutetaan huoltorakennus asumiskäyttöön. Aiemmalle käytölle ei enää ole tarvetta.

 

Yksi vastaus artikkeliin ”Kaupunkisuunnittelulautakunnan lista 14.4.2015

  1. Nytkö Kepu päättää sitten mihin Helsingissä saa rakentaa ja mihin ei? Aika mielenkiintoista, että Vartiosaari saa mennä, mutta sitten vihreät suojelevat jotain lentoharrastuskenttää ja ovat aivan hiljaa kun Kepu estää Helsingin rakentamisen. Nuo 20 000-30 000 ihmistä vie sitten aika ison palan muualta, jos Malmia ei rakenneta. Turha sitten selitellä suojelevansa tiivistämisellä luontoa. Ihme touhua tämä vihreiden politiikan teko, kun vaikeneminen silloin kun muut muokkaa mielipiteitä on valittu hyväksi strategiaksi. Noukin kepun puheet muuttuu sitten julkisuudessa totuudeksi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *