Keskustelu eilisillalta

Joimme pullon viiniä kämppiksen ja hänen yhden miekkailukaverin kanssa eilen illalla katsoessamme Dr. Whon debyyttiä.

”I’m not a wine snob, so pretty much any wine tastes good to me with the exception of some horrible wines.”
”Well, I’m just a snob, so I’m pretty specific on my tastes in general.”

Laughter.

Ei liene vaikea arvata kumpi ylläolevista oli minun sanomaani.

ps. Kalifornialaiset osaavat tehdä varsin laadukkaita viinejä. Joskin alkon erinomaisia luonnehdintoja, joiden perusteella ostospäätökset on helppo tehdä, on ollut ikävä.

3 vastausta artikkeliin ”Keskustelu eilisillalta

  1. Maistuuko viinit hyvälle ensikertalaisen näkökulmastakin? En oo itse koskaan maistanu. Olutta ja viiniä olen hieman maistanut ja molemmat olivat todella paskaa.

  2. Hmm, riippunee ihmisestä ja viinistä. Oluesta en itse pitänyt ennenkuin kolmisen vuotta sitten. Koskaan en yrittänyt juoda olutta, josta en pitänyt, mutta aina välillä maistoin jotain parempia oluita, joita kaverit joivat. Sitten eräänä kevätiltana yhdellä kaverilla oli olutta, joka oli hyvää.

    Samoin muuten kävi myös kahvin kanssa, paitsi että kahvia en koskaan oikeastaan maistellutkaan – kun sitä oli joskus aikoinaan työssä pakko juoda ja ei maistunut tippaakaan. No, samana keväänä, kun löysin hyvän makuisen oluen, löysin myös hyvän makuista kahvia.

    Viinistä; paha sanoa, oma kokemukseni on se, että suurin osa halvoista viineistä (alle 10€) on aika kamalia ja lähes juomiskelvottomia. Siitä, kun viiniä maistoin ensimmäisen kerran on vähän liikaa aikaa, että muistaisin. Opittu maku se lienee sinänsä.

  3. Ok. Täytyy joskus maistaa viiniä.

    Minä kyllä olen tykännyt aina kahvista, mutta en niin vahvasta kuin keskiverto suomalainen. Sellainen on mielestäni todella pahanmakuista. Pystyn kyllä hyvin sellaista juomaan, mutta mieli ei tee.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *