Liik

Hyvät naiset ja herrat, blogini lukijat ja satunnaiset kävijät. Minulla on suuri kunnia esitellä teille Liik enne vira ston mainos ”kaupunkiympäristön hyväksi”. Nyt teilläkin, arvon amatöörit, on mahdollisuus nähdä kolmen tuhannen ja kymmenen sanan edestä miltä hyvä kaupunkiympäristö näyttää.

Muista hengittää tämän henkeä salpaavan näyn edessä. Mikäli haluat omaan kaupunkiympäristöösi parannusta, voit ottaa yhteyttä Liik enne vira stoon ja esittää toivomuksen kaupunkiympäristön hyväksi. Varoituksen sana on kuitenkin paikallaan. Voit joutua jonottamaan parannuksia vuosia tai kymmeniä vuosia, sillä kaupunkiympäristön parannustöissä on ruuhkaa.

8 vastausta artikkeliin ”Liik

 1. Eijjoo todellista. Luulin, että tuo Liik enne vira sto oli vaan joku oululaisen arkkitehdin päähänpisto: sama teksti samalla fontilla nimittäin lukee myös Liikenneviraston seinässä Oulussa. Mutta se onkin vissiin niitten joku virallinen logo.

  Ketähän sitä sais mennä lyömään päähän tuosta valinnasta?

 2. Tähän liittyen: olen ärsyyntynyt hyvin paljon siitä, että lähiliikenteen juna-asemille on VR:n logon tilalle ilmestynyt teksti:
  LIIK
  ENNE
  VIRA
  STO

  Eikö virastoissa ole mitään oppia otettu niistä ärsyyntyneistä reaktioista, mitä ihmisissä on herättänyt fimeat, destiat, stroke-yksiköt jne. Rautatieasemalle sopisi tuon keinotekoisen tekstin sijaan vaikkapa junaa tai rautatietä kuvaava symboli.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *