Lisää kaupunkia Helsinkiin

Särelä-lisäkuvat-tekstillä-kuva2

Rakastan Helsinkiä ja rakastan kaupunkeja. Siksi perustin Lisää kaupunkia Helsinkiin -liikkeen ja olen seitsemän vuotta tehnyt työtä sen eteen. Haluan, että Helsinki toivottaa tervetulleeksi ne, jotka tulevat tänne rakentamaan parempaa elämää itselleen ja perheelleen.

Viimeiset viisi vuotta olen saanut kunnian olla kaupunkisuunnittelulautakunnan varajäsen ja vaikuttaa päätöksentekoon päättäjänä. Tänä aikana olen ollut mukana neuvottelemassa Helsingille uuden yleiskaavan, ajanut viherrakentamisen osaksi Helsingin strategiaa ja saanut yleiskaavaan pikaraitiotieverkoston. 

Helsinki on nyt historiallisella vedenjakajalla ja sunnuntaina käytävissä kuntavaaleissa päätetään Helsingin tulevaisuuden suunnasta. Haluan olla mukana tekemässä lisää kaupunkia Helsinkiin. Siksi olen ehdolla kuntavaaleissa.

Muistakaa käydä äänestämässä!

Toivon, että äänestätte minua. Numeroni on 721.